ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИЯ ЕКИП

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРЕМИУМ СУШИ В СОФИЯ,
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ СУШИ ШЕФОВЕ

Kiril-Sushi-Point
Svetlan-Sushi-Point

КИРИЛ МОМЧЕВ

Завършвайки средното си образование в малък град, Кирил поема пътя към София, където има късмета да започне обучението си в голяма верига ресторанти, специализирано в направата на суши. Запознава се с част от големите готвачи в България, които го вдъхновяват да се усъвършенства в приготвянето на риба и японска кухня. Посещава курс в Метро Академия при виден суши майстор от Япония. След повече от 7 години опит в сферата, се присъединява към екипа на Sushi Point. Добре запознат с тънкостите на японската кухня, кулинарните му умения добринасят за създаването на качественото суши, което е основната ни идея и цел.

СВЕТЛАН СТОЙНОВ

Светлан завършва висшето си образование в България със специалност Икономика, но решава да преследва истинското си призвание – да готви. Съдбата му го отвежда в Гърция, където работи две години в ресторант,  специализиран в приготвянето на средиземноморска кухня.  Светлан се завръща в родината си, за да продължи обучението си в Европейска Академия за Обучение и Развитие. Завършвайки с отличие, Светлан придобива диплома за професионален готвач най-висока степен. Продължава да развива кулинарните си способности при шеф Андре Токев в ресторант “Андре”. Със своите лидерски умения и натрупан опит в кулинарията Светлан застава начело на екипа на Sushi Point.

SUSHI POINT

Кои сме ние?

Ние сме млад екип, който иска нашите клиенти да се наслаждават на храната, така както ние се наслаждаваме на работата си.

С цел да осигурим най-доброто изживяване, ние взимаме участие във всички етапи. Нашият екип е отговорен за снабдяването на всички съставки, за направата на всяка една хапка суши и за поднасянето им на клиентите с усмивка.

  

sushi-hapki-klechki

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

СВЕЖЕСТ

Използваме най-качествените риба и ориз и специално подбираме зеленчуците всеки ден

УДОБСТВО

Очаква ви прясно приготвено суши, както и възможност за поръчки на място или по телефона

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Нашите майстори са с дългогодишен опит и ще ви приготвят суши, вдъхновено от тънкостите на японската кухня

ОТНОШЕНИЕ

Целим баланс между нашите клиенти и служители. Имате специални желания? Само попитайте