Sushi-Rabota

Sushi Point постоянно търси амбициозни хора, желаещи да развият умения в приготвянето на японския специалитет суши.

Кои сме ние?

Компанията Sushi Point бе създадена през 2016-та година от млад и амбициозен екип. Нашата основна цел е да предлагаме винаги прясно суши с най-високо качество, постоянно да увеличаваме пазарния си дял и да създаваме топ професионалисти. При нас ще можете да научите най-добри практики в приготвянето на суши от дипломирани и опитни професионални готвачи. Ние поддържаме нашето меню в крак със световните тенденции и с желанията на хората за по-здравословно хранене.

Sushi Point е една от най-високо оценяваните от клиенти фирма за суши в София. Доказателство за това може да намерите на нашата Facebook страница.

Кариера в компанията:

В Sushi Point вярваме, че нашите служители са най-ценния ни актив. Затова ние инвестираме в тях чрез повишаване на техните умения и опит, в резултат на което се създават възможности за лично и професионално развитие. Ние сме сплотен и силен екип. Работната атмосфера и културата в нашата компания водят до висока удовлетвореност при служителите ни.

При нас можете да получите:

- Гъвкаво работно време (работа на смени);
- Безплатно обучение от квалифицирани суши шефове;
- Справедливо заплащане - над средното за пазара;
- Възможност за допълнителни бонуси;
- Възможност за професионално и кариерно развитие в компанията;
- 20 дни платен годишен отпуск.

Sushi Point е компания, която се грижи за своите служители и се съобразява с техните нужди. Ние сме отворени към нови идеи и ценим приноса на всички наши служители.

За нас е важно всички да се чувстват пълноценни и полезни членове на нашия екип!

Изисквания към кандидатите:

- Добри комуникативни умения;
- Способност за самостоятелна работа и работа в екип;
- Организираност, сръчност и бързина;
- Силно изразено желание за развитие;
- Опит на подобна позиция ще се счита за предимство;
- Кандидати с препоръки ще бъдат с предимство.

Отговорности:

- Приготвяне на суши съобразно наши авторски рецепти;
- Съобразяване с желанията на клиента;
- Поддържане безупречна хигиена и чистота на работното място;
- Правилното съхранение и съблюдаване сроковете на годност на продуктите;
- Правилното приготвяне на храната съобразно стандарта за приготвяне и издаване на храна;
- Отлично познание на състава, начина и времето за приготвяне на ястията, както и външния им вид;
- Правилна експлоатация на материалната база, инвентара и съоръженията в кухнята;
- Спазване Правилника за вътрешния ред;
- Спазване на всички изисквания на БАБХ за хигиена и работа с хранителни продукти.

Ако желаете да навлезете в света на японската кухня и да станете част от сплотен екип, кандидатствайте от бутона по-долу.

Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати.

Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.

С кандидатстването си по тази обява, доброволно предоставяте Ваши лични данни и давате съгласието си „Суши пойнт“ ООД да ги обработва за целите на процеса по подбор на служители. Обработването на Вашите лични данни се осъществява в пълно съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679, Закона за защита на личните данни и всички останали приложими нормативни актове.