СУШИ СЕТ ВЕДЖИ
Веджи сет
(Хосомаки чушка и краставица 8бр. Хосомаки авокадо 8бр. Хосомаки манго 8бр.)
320г 24бр.
10,49 лв
СУШИ СЕТ ХОСОМАКИ
Хосомаки сет
(Хосомаки тон и краставица 8бр. Хосомаки сьомга и краставица 8бр. Хосомаки авокадо 8бр.)
330г 24бр.
14.99 лв
СУШИ СЕТ СЕЛЪР
Селър сет
(Урамаки Филаделфия пушена сьомга 4бр. Урамаки Филаделфия гора 4бр. Урамаки Филаделфия сьомга рол 8бр.)
465г 16бр.
19.99 лв
СУШИ СЕТ ФИЛАДЕЛФИЯ
Филаделфия сет
(Урамаки Филаделфия пушена сьомга 4бр. Урамаки гора 4бр. Урамаки Филаделфия тон 4бр. Урамаки Филаделфия краб 4бр.)
410г 16бр.
18.99 лв
СУШИ СЕТ НИГИРИ
Нигири сет
(Нигири тон 2бр. Нигири сьомга 2бр. Нигири скарида 2бр. Нигири змиорка 2бр. Хосомаки краставица 4бр. Хосомаки авокадо 4бр.)
360г 16бр.
21.99 лв
СУШИ СЕТ СЬОМГА
Сьомга сет
(Сашими сьомга 5бр. Хосомаки сьомга и краставица 6бр. Футомаки сьомга 6бр. Нигири сьомга 4бр.)
520г 21бр.
27.99 лв
СУШИ СЕТ МИКС ПРЕМИУМ
Микс премиум сет
(Урамаки Ичибан рол 2бр. Урамаки Калифорния рол 2бр. Урамаки Филаделфия гора 2бр. Урамаки Калифорния микс 2бр. Хосомаки змиорка 4бр.)
275г 12бр.
14.79 лв
СУШИ СЕТ БИЗНЕС КОМБО
Бизнес комбо сет
(Нигири сьомга 2бр. Хосомаки авокадо и филаделфия 4бр. Урамаки Калифорния сьомга и авокадо 2бр. Хосомаки сьомга и краставица 4бр. Урамаки Филаделфия скарида 2бр.)
285г 14бр.
15.89 лв
СУШИ СЕТ УАКАМЕ
Уакаме сет
(Хосомаки уакаме 4бр. Урамаки сьомга рол 4бр. Футомаки уакаме 3бр.)
230г 11бр.
11.99 лв
СУШИ СЕТ МИКС
Микс сет
(Хосомаки тон и краставица 4бр. Футомаки сьомга и авокадо 3бр. Урамаки Филаделфия гора 2бр. Урамаки Филаделфия пушена сьомга 2бр.)
250г 11бр.
11.79 лв
СУШИ СЕТ СЬОМГА МИНИ
Сьомга сет мини
(Сашими сьомга 3бр. Хосомаки сьомга и краставица 4бр. Футомаки сьомга 3бр. Нигири сьомга 2бр.)
260г 12бр.
15.49 лв
СУШИ СЕТ ТОН
Тон сет
(Хосомаки тон и краставица 8бр. Нигири тон 4бр. Урамаки Калифорния тон и манго 8бр.)
470г 20бр.
22.99 лв
СУШИ СЕТ ТОН МИНИ
Tон сет мини
(Хосомаки тон и краставица 4бр. Нигири тон 2бр. Урамаки Калифорния тон и манго 4бр)
235г 10бр.
12.99 лв
СУШИ СЕТ СКАРИДА
Скарида сет
(Урамаки тигър 4бр. Нигири скарида 2бр. Футомаки скарида 3бр.)
260г 9бр.
13.99 лв
СУШИ СЕТ ХОСОМАКИ МИНИ
Хосомаки сет мини
(Хосомаки краб и авокадо 4бр. Хосомаки Филаделфия и краставица 4бр. Хосомаки Филаделфия и манго 4бр. Хосомаки пушена сьомга и краставица 4бр.)
225г 16бр.
9.99 лв
СУШИ СЕТ НИГИРИ МИНИ
Нигири сет мини
(Нигири тон 1бр. Нигири скарида 1бр. Нигири сьомга 1бр. Нигири змиорка 1бр. Хосомаки авокадо 4бр. Хосомаки краставица 4бр.)
230г 12бр.
13.99 лв
СУШИ СЕТ КРАБ
Краб сет
(Урамаки Филаделфия Ичибан рол 4бр. Урамаки Филаделфия краб 4бр. Хосомаки краб и авокадо 8бр.)
355г 16бр.
14.99 лв
СУШИ СЕТ ЕКЗОТИК
Екзотик сет
(Урамаки Филаделфия Магуро рол 4бр. Урамаки Филаделфия сьомга рол 4бр. Урамаки Калифорния змиорка 4бр. Урамаки Калифорния сьомга и авокадо 4бр.)
360г 16бр.
24.99 лв
СУШИ СЕТ ВЕДЖИ МИКС

Веджи микс сет

(Урамаки Филаделфия веджи гора 4бр. Урамаки Филаделфия чушка 4бр. Хосомаки краставица и филаделфия 8бр. Хосомаки авокадо 8бр.)
440г 24бр.
13.49 лв
СУШИ СЕТ КАЛИФОРНИЯ

Калифорния сет

(Урамаки Калифорния змиорка 4бр. Урамаки Калифорния сьомга и авокадо 4бр. Урамаки Калифорния тон и манго 4бр. Урамаки Калифорния микс 4бр.)
425г 16бр.
25.49 лв